VRAGEN? BEL

AANBEVELINGEN

Aanbevelingen van klanten zijn hieronder terug te lezen.

De boksclinic heeft positief bijgedragen aan een situatie, waarin 2 medewerkers langere periode vastzaten op betrekkingsniveau. Het ervarings gewijze leren heeft dit doorbroken en de samenwerking is sindsdien weer herstelt.

 
 

Van op hoge hakken op het hete asfalt ….

Een klein bekneld team binnen een grote organisatie.

Als teamcoach is Rachaël in staat om vastgeroeste patronen los te weken. Ze laat daarbij ieder individu in zijn of haar waarde en zoekt vakkundig de diepgang. Het toepassen van de Q4 profielen heeft ons een beter inzicht gegeven in het denken en handelen van collega’s. Wij ontvingen hiermee handvatten en uitdagingen tot het optimaliseren van de onderlinge communicatie en samenwerking.


Wij hebben mogen profiteren en leren van een bevlogen en gedreven Rachaël zowel binnen ons team als met ons team richting de grote organisatie.

Rachaël is in staat om snel de grote lijnen in kaart te brengen en mensen daarin mee te nemen. Zij kan individuen stimuleren tot betrokkenheid die er toe doet en het nemen van daarbij passende verantwoordelijkheden. Zij maakt dat mensen kunnen en durven kijken naar zichzelf, naar hun eigen handelen, benodigdheden en hun eigen voldoeningen.

Rachaël heeft mij geïnspireerd en gestimuleerd tot het ontwikkelen van teamgericht samenwerken zonder buiten mijn eigen natuurlijke gedrag te treden.

…. naar op blote voeten door het warme zand

 
 

Rachaël heeft ons geholpen bij het begeleiden van een afrondende bijeenkomst van ons managementteam.

Omdat wij reorganiseren hield ons MT op te bestaan in de vertrouwde vorm. Om dit goed af te kunnen sluiten en zo ruimte te maken voor nieuwe samenwerkingsvormen, hebben wij Rachaël gevraagd om voor ons een bijeenkomst te verzorgen. Dit heeft zij heel prettig gedaan. Met een open oor en een frisse blik in de voorbereiding kwam zij tot een mooi voorstel. Ook de bijeenkomst zelf was goed georganiseerd, prettig van sfeer en sloot heel goed aan bij onze wensen. We kijken er met plezier op terug.

 
 

Al enige jaren zijn wij als team Financiële Administratie van de gemeente Breda met de Kroon Human Coaching aan de slag. Van een persoonlijke stijlanalyse (DISC) tot intervisie sessies.

En met succes!!

 

De grote en vele veranderingen, van binnen en buiten de organisatie, welke we als team doormaken hebben impact op de medewerkers en dus op het gehele team.

Door middel van de persoonlijke stijlanalyse, de persoonlijke gesprekken met Rachaël n.a.v. deze analyses, de intervisie sessies geleid door Rachaël hebben het voor vele mogelijk gemaakt deze verandering, voor zichzelf alsmede voor het team, als nieuwe uitdagingen en mogelijkheden te zien.

De samenwerking is echt verbeterd en een ieder weet waar haar/zijn kracht zit.

 

A.E.J.J. (Thomas) Ooijen

 
 
 


 

 Laat ook uw aanbeveling aan ons weten zodat wij deze kunnen plaatsen op onze website.

Hiervoor kunt u emailen naar info@kroonhumancoaching.nl

 

 
 

 

 
 
 

DISC

Temperament bepaalt gedrag en handelen in teamverband.

Mensen verschillen van elkaar. Dat bepaalt de kleur en dynamiek van ons dagelijks leven. Bij somm...

LEES MEER...

Volg ons op

     

Contact


info@kroonhumancoaching.nl
www.kroonhumancoaching.nl