VRAGEN? BEL

KROON HUMAN COACHING

Elke verandering biedt kansen om te schitteren!

KROON begeleidt en ondersteunt managers en medewerkers bij de implementatie van veranderingen. Praktisch, resultaatgericht en met flair.

Samen met het management brengt KROON de vereiste mindset en het vereist gedrag van de medewerkers in beeld die nodig zijn om de door het management beoogde strategische veranderingen succesvol te implementeren. KROON begeleidt en ondersteunt medewerkers bij het (her)ontdekken van wat hen met de organisatie verbindt en de veelbetekenende rol die zij kunnen innemen om bij te dragen aan het succes. Zodra medewerkers zich verbonden weten met uw organisatiedoelen, zijn ze intrinsiek gemotiveerd. Want KROON leert hen in de beoogde organisatieverandering kansen te zien om zelf te schitteren! 

KROON verzorgt, op maat van de organisatiedoelen verandermanagement trajecten inclusief interactieve sessies en workshops. KROON start met een intakegesprek met het management over de strategie, de behoefte van de organisatie en de daaruit voortvloeiende verwachtingen jegens de medewerkers. Zíj zijn immers de mensen op wie u bent aangewezen om de organisatiedoelen waar te maken.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking met KROON en onze mogelijke toegevoegde waarde voor uw organisatie? Mail naar info@kroonhumancoaching.nl. Rachaël de Kroon geeft u graag meer tekst en uitleg. Uiteraard.

 

Kroon Human Coaching
KVK     60205768
BTW    NL001675556B77

Kernwaarden KROON HUMAN COACHING

  • Helicopterview 
  • Verbindende kwaliteiten 
  • Oplossings- en resultaatgerichtheid
  • Organisatorisch vermogen 
  • Daadkracht
 
 

 

 
 
 

DISC

Temperament bepaalt gedrag en handelen in teamverband.

Mensen verschillen van elkaar. Dat bepaalt de kleur en dynamiek van ons dagelijks leven. Bij somm...

LEES MEER...

Volg ons op

     

Contact


info@kroonhumancoaching.nl
www.kroonhumancoaching.nl